Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RR

Hloupí, nevzdělaní a xenofobní občané, měli už v roce 2015 na příliv těchto dárečků jasný názor a ti vzdělání a chytří světoběžníci dneska objevili Ameriku.

0 0
možnosti
BH

Technická otázka pro znalé. To je tak snadné oddělit hlavu od trupu nebo mají na to slimáci speciální školení?

1 0
možnosti
Foto

J92o90s69e60f 27B27á42r50t35a

30. 10. 2020 8:20

Možná, že francouzská BIS taky řeší jenom Rusko a Čínu a uřezané hlavy jsou mimo její obzor.

3 0
možnosti
MK

Odhaduji, že při neslučitelnosti islámské ideologie s demokratickými principy, někdy v budoucnu ke krvavému střetnutí dojde. Jde jen o to, zda to budou ozbrojené složky většinové populace na jedné straně a sílící muslimská komunita na straně druhé, A NEBO ZDA TO BUDOU PARTYZÁNSKÉ ODDÍLY Z DNEŠNÍCH T.Z. DEMOKRATŮ PROTI VLÁDNOUCÍ MUSLIMSKÉ VĚTŠINĚ (PŘI MASOVÉM KONVERTOVÁNÍ).

Čím dál více dnešní politici ve Francii, ale i jinde na západ od nás, vnímají muslimskou komunitu jako potencionální VOLIČE!!!

P.S.

Náhradním řešením by byl kodex evropského muslima a v něm zneplatněny všechny násilné verše z Koránu - jako středověká potřeba k řízení společnosti; m.j. dvakrát je zdůrazněno, že byl seslán ARABSKÝ KORÁN .... a tudíž žádný Tunisan nemá právo se s ním ohánět!!

Při platnosti Bible pro evropské končiny měl islám zůstat na ARABSKÉM ÚZEMÍ !!!!!!!!! M.j. poslední Mohamedovo přání nebylo o Evropě, ale o vyčistění Arábie.

5 0
možnosti
PB

....... von se ten společenskej diskurs v tématu "mírumilovný islám" za posledních pět let opravdu někam posunul a to nikoliv zásluhou politicky korektních keců, nesmyslů a lží, nýbrž samotnou zásluhou islamistů, jejichž kriminální aktivity a brutální teroristické ataky vůči občanům hostitelských zemí jsou zkrátka nepřehlédnutelné!,- ........ naráz mizí z mediálních komentů osvědčené nálepky xenofob, fašista, rasista, přisluhovač Putina atd.atd.,- konečně je dohnala tvrdá realita, která je dokonale vyfackovala !,- ideologii středověku, svět barbarství a primitivismu s nadšením vítali, omlouvali zákeřné a promyšleně ataky ze zálohy a zaštiťovali se lidskými právy, humanismem a solidaritou!,- ..... procitnutí ze sluníčkový kocoviny, s rukama od krve, musí být krutýEU!R^

14 0
možnosti
AL

Nevím, no, když Francie muslimy vytrvale provokuje Mohamedovými karikaturami a zároveň drtivé většině Francouzů (stejně jako Čechů, Němců, ...) víra nic neříká, tak se divme, že jsou tu lidi, co za svou víru položí život, často bohužel ne svůj, ale někdy taky jo.

1 8
možnosti
RP

no nevím která strana neustále provokuje pálením kostelů, vyvražďováním nevěřících a západ mlčí a čumí

1 0
možnosti
Foto

Některé opatření můžou mít efekt. Např. určitě bude lepší když Macron do mešit nastrčí svoje imámy, než aby tam svoje imámy nastrčil Erdogan.

2 0
možnosti
JL

Ano, byla by to legrace, kdyby mladík z Tuniska nepodřízl u křtitelnice nějakou babičku - ve věku mé sestry, té je 68. To se Francouzům líbit nebude. Nicméně pokud bude istambulský Amplión pořád něco vykřikovat na adresu Evropanů a jiní islámští politici říkat, že je možné zabít miliony Francouzů, situace se může vyvíjet i do nějaké lehčí partyzánské války a pak i horké - s Turkem u Vídně.

9 0
možnosti
JS

Francie nezmizí , Francouzi také. Pouze budou nosit hidžáb , modlit se povinně všichni 3x denně obráceni k Mekce , přestanou chovat vepře a místo vína budou vyrábět hroznový mošt. Každý Francouz bude mít několik manželek , takže budou spokojeni a Francouzky si nebudou muset brát ty muže které chtějí, ale budou jim rodinou vybráni. No muži co budou přebývat , protože je nikdo nechce se stanou Aláhovými bojovníky a mučedníky, na které čekají v ráji ty nekrásnější panny.

4 0
možnosti
Foto

Hroznový mošt - to jste optimista. Mohamed doporučoval pít velbloudí moč.

1 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik